tirsdag 17. februar 2015

Art Journal; The Child Inside Of You


I min hjemmesydde ArtJournal har jeg malt og skrevet denne siden.

Bakgrunnen er laget i akrylmaling og blendet sammen med en babywipe - babywippakker er forbruksvare hos meg :)

I år skal jeg (håper jeg da!) LEKE meg mer og tørre og slippe meg litt løs når jeg lager mine "kreasjoner".

I alle fall; jeg ELSKER håndskrift så bokstaver blir det. Det er så herlig å kunne få til et uttrykk som også omfatter skrift.Takk for at du tittet innom bloggen min :)

4 kommentarer:

 1. Jeg bare DIGGER håndskrifta di, og er litt misunnelig faktisk. ♥ *smiler* Skulle ønske jeg hadde vært like flink. Gleder meg til de bestilte bøkene kommer og jeg kan plukke opp noen tips.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk til deg Irene :) Håper du har bøkene i postkassa snart slik at du får begynt. Ellers er det noen gode kurs på nettet om det å utvikle håndskriften sin - ligger gode snutter på YouTube også :)

   Slett
 2. Første bok ankom i dag! Juhuu!! Må se å finne tid til å krølle meg opp i sofaen og bla igjennom. Men nå om dagen er det også VM på ski, og det er spennende det også. Døgnet skulle hatt flere timer, og helga et par dager ekstra. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt Irene! Jeg strikker mens jeg ser TV og skulle helst ha malet samtidig. Mannen min lurte på om jeg ikke kunne male med føttene mens jeg hadde strikketøyet mellom fingrene....... haha....... vi får søke om å utvide timeantallet :D Masse lykke til med boken, håper den svarer til forventningene! Ønsker deg ei kreativ, sportslig og koselig helg :)

   Slett