fredag 24. januar 2014

Art Journal - brave enough


Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg aquarellfarger (mitt gamle skrin arvet min datter). Men, vanlige aquarellfarger/vannfarger er jo ikke vannfaste og DET er et problem når jeg lager journalsider - jeg vet ikke hva jeg putter oppå bakgrunnen etterhvert.

Så kom jeg over Derwent Inktense Blocks - og VIPS! så var det problemet løst.
Inktense blocks oppfører seg som aquarellfarger så lenge de er våte, men med en gang de er helt tørre så kan jeg gjøre hva jeg vil på siden uten at de flyter utover.


Hele siden her er "malt" med disse inktenseblokkene. Jeg har malt med dem, laget trykk med dem (bobleplast), svampet over en stensil med dem, farget bien med dem og, farget gasbind med dem :DJeg har også brukt inkteneblokkene til å distresse rundt kantene på siden.


Jeg har aldri en plan om HVA jeg skal lage. Starter med bakgrunnen og så gir liksom resten seg selv :D Å oppdage Derwent Inktense Blocks gav meg en STOR frihet til å skape en side. 

Takk til deg som tittet innom! Lurer du på noe er det bare å legge igjen notis til meg så svarer jeg så godt jeg kan :)

2 kommentarer:

 1. Hei Babro, du har en fantastisk flott blogg !! Jeg kom til siden din ved å søke på sy på kort, kom da først til din andre blogg og så videre hit. Utrolig mye flott du lager - likte veldig godt babyhekleteppet med ugler :) og bablybootiser, dine papirkreasjoner og må utforske mer neste gang jeg er innom...

  Ha en fin søndag,
  klem fra Antje

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Antje og tusen hjertelig takk for all ros og kjempekoselig kommentar :D
   Blir så glad over slikt vet du :)

   Ha en helig søndag videre du også
   Klem fra Barbro :)

   Slett