onsdag 3. desember 2014

Art Journal: OutOfMyMind


I høst har jeg hatt en lang sykdomsperiode men nå ser det ut til at jeg endelig får en pustepause :) Selvfølgelig benyttes den til kreative krumspring før jeg skal til med litt julebakst og julesmåpusk.

Dagen min i dag ble slik (men, mine 5 minutter ble ganske utstukket for å si det sånn!):


Som primer på siden har jeg brukt Golden Absobent Ground - dette for å få utvannet akrylmaling til å "oppføre" seg som vannfarger. Jeg har bruk Pebeo Modeling Paste over en stensil, skrevet med vannfast tusj (uni-Posca) og doodlet litt på utstansede blomster.

2 kommentarer:

  1. Ser at det er lenge siden jeg har besøkt bloggen din. Utrolig morsomt å se alt det fine du lager. Tegningene og fargene ; du har et stort talent for dette. Synd at du har vært dårlig i høst, men godt at helsen er bedre slik at du kan bruke dagene til det du liker. Håper været er varmt og fint for dere, med bare litt regn (plantene i hagen min trenger litt vann, vet du). Ha en fin førjulstid. KLem

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar Liv :) Som du ønsker så har vi varme og fine dager med litt regn på natten - helt perfekt for både mennesker, dyr og planter :D Solvarm klem i retur og ønsker om ei flott advendtstid til dere :)

    SvarSlett